اختلاس embezzlement و وکیل متخصص اختلاس
اختلاس (embezzlement ) -وکیل متخصص اختلاس:
وکیل پایه یک دادگستری سید سجاد میرکاظمی در این نگارش سعی دارد مفهوم جرم اختلاس را ابتدا و در ادامه در مورد وکیل متخصص جرایم اقتصادی و اختلاس موضوعاتی را بیان دارد. جهت بهره گیری از تجربیات وکیل کیفری حتما ز طریق ۰۹۱۲۲۲۷۴۹۸۳ ایتا-روبیکا-واتس آپ-تلگرام -بله با ما در ارتباط باشید..
متاسفانه یکی از جرایم مهم در یک جامعه جرم اختلاس است ، فی الواقع اختلاس رفتاری متفاوت از خیانت در امانت و کلاهبرداری وسرقت است . اختلاس در لغت به معنای دزدیدن پول موسسه یا اداره دولتی ، ربودن ، دزدیدن و سؤاستفاده مالی توسط شخص مسئول مدیر یا کارمند است . قانونگذار جمهوری اسلامی ایران در قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری ، جرم اختلاس را تبیین و مجازات آن را بیان کرده است . برای تحقق جرم اختلاس باید۳ رکن مادی و معنوی و قانونی وجود داشته باشد . در این نگارش به بررسی اینکه جرم اختلاس چیست و شرایط تحقق جرم اختلاس می پردازیم :
مفهوم جرم اختلاس:
وکیل پایه یک دادگستری سید سجاد میرکاظمی در پاسخ به این که جرم اختلاس چیست ؟ باید گفت ، بر طبق ماده ۵ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام عبارت است از اینکه : « هر یک از کارمندان ادارات و سازمانها و یا شوراها و یا شهرداریها و مؤسسات و شرکتهای دولتی و یا وابسته به دولت و یا نهادهای انقلابی و دیوان محاسبات و مؤسساتی که به کمک مستمر دولت اداره می شوند و دارندگان پایه قضایی و به طور کلی قوای سه گانه و همچنین نیروهای مسلح و مامورین به خدمات عمومی اعم از رسمی یا غیر رسمی وجوه یا مطالبات یا حوالهها یا سهام یا اسناد و اوراق بهادار و یا سایر اموال متعلق به هر یک از سازمانها و مؤسسات فوق الذکر و یا اشخاص را که بر حسب وظیفه به آنها سپرده شده است بنفع خود یا دیگری برداشت و تصاحب نماید مختلس محسوب می گردد . »
وکیل کلاهبرداری-جرایم اقتصادی
وکیل اختلاس-جرایم اقتصادی :وکیل پایه یک دادگستری و شخصی است که با تسلط بر رکن قانونی جرایم اقتصادی و روند رسیدگی این گونه جرایم در دادسرای جرایماقتصادی و در ادمه از حقوق موکل حسب مورد شاکی یا متهم طرح دعوا و دفاعیات لازم را انجام میدهد وکیل اختلاس-جرایم اقتصادی با عنایت به قوانین و آیین نامه ها بخش نامه ها و دستور العمل های این حوزه و مسایل مادی و قانونی بهترین دفاع را انجام میدهد.
وکیل اختلاس-جرایم اقتصادیبه دلیل احاطه و تسلط مکفی بر موضوع و آشنایی با رویه قضایی طی سالیان کار در این حوزه فنی وسیستماتیک نگاهی خاص و زاویه ای جدید جرم و ارکان آن را مورد تحلیل و ارزیابی قرار میدهد .
وکیل جرایم اقتصادی تلاش میکند با برجسته کردن رکن مادی و معنوی و همچنین تحلیل رکن قانونی بهترین مسیر دفاع را انتخابنماید.وی تلاش میکند با تطبیق رکن مادی هر جرمی که از عنصر قانونی آن نیز نشأت میگیرد دفاع لازمه را در جهت شکایت (دفاع ازشاکی)یا رد ادعاهای شاکی و در جهت دفاع از حقوق متهم یا مطلع حسب مورد دفاع لازم را انجام دهد.وکیل اختلاس-جرایم اقتصادیبا شناختمواد از لابلای قوانین اصلی و خاص موضوع را در هر مرحله چه در مرحله
تعقیب (دادستان)چه در مرحله تحقیق(بازپرس )چه در مرحلهرسیدگی(ریاست دادگاه و مستشاران)و تجدید نظر (تجدید نظر استان)یا
فرجام خواهی (دیوان عالی کشور)حسب مورد تبین کند.
وکیل اختلاس-جرایم اقتصادیبا تکیه بر دانش خود و البته تلاش و پیگیری و ممارست مسیر پر پیچ و خم را هموار تر و با تبادل لوایح سعی دراخذ بهترین رای متناسب با حق و عدالت و انصاف میکند.
گروه وکلا و داوری آنی وکیل تیمی متشکل از وکلا و حقوقدانان صاحب صلاحیت و مجرب می باشد که جهت ارائه خدمات حقوقی در راستای رفع نیازهای قضایی تمامی اقشار جامعه با در نظر گرفتن تمامی جوانب فردی و قضایی سعی در برقراری ارتباط بین موکلین محترم با اقسام مختلف وکلا را دارد. توسط آقای سید سعید میرکاظمی با بیش از دو دهه تجربه عملی و دارای تحصیلات تکمیلی در رشته حقوق خصوصی و همچنین سید سجاد میرکاظمی متخصص کیفری و حوزه اراضی و املاک و… در زمینه های متعدد تاسیس شده است. مدیریت سازمان یافته خدمات حقوقی آنی وکیل، از تجارب موفق گروه وکلا و موسسات پیشرفته الگو برداری شده است.
گروه وکلای آنی وکیل با حل و فصل کردن بیش از هزاران پرونده مختلف در حوزه های مختلف حقوقی و کیفری و نظامی متعهد به وسیله در جهت احقاق حقوق موکلین و ارباب رجوع محترم نیز است.گروه وکلای آنی وکیل توانسته است به صورت منطقی و بدون بلند پروازیهای غیر معقول، به اهداف کوتاه مدت خو د نائل آید. گروه وکلای آنی وکیل، از تجارب و موفقیتهای کوچک در مسیر تحقق اهداف بزرگ الگو برداری مینماید. در حال حاضر تعداد زیادی عضو متخصص در گروه وکلای آنی وکیل از اقصا نقاط کشور مخصوصا مناطق تهران فعالیت می نمایند.نظر به وجود نیاز در بخش های مختلف جامعه به منظور مشاورههای حقوقی، محدودیتی برای آنی وکیل در همکاری با حقوقدانان و وکلا و نیز دانش آموختگان سایر گرایش های علمی وجود ندارد.
وکیل اختلاس-جرایم اقتصادیبا آگاهی بسیار زیادی که بر امور اقتصادی و اجتماعی دارد میتواند رضایت موکل را با تبیین موضوع براورده کند .
اما جرایم اقتصادی چیست؟
کلیه اعمال و رفتارهای مادی که سبب بر هم ریختن نظم عمومی و اقتصادی کشور میشود سونیت خاص بر هم زدن نظم اقتصادی جامعهاست .
آیا میدانید؛جرایم اقتصادی به چه جرایمی گفته می شود؟
وکیل متخصص جرایم اقتصادی بیان میدارد که جرایم اقتصاد سطح وسیعی را شامل میشوند که تمامی آنها بهنوعی به پیکره نظام
اقتصادی ضربه مهلک وارد خواهند کرد حتی از نظر نگارنده این جرایم سبب افزایش قیمت ارز افزایش نظام گسیخته قیمت ها و هماناتورم میگردد.
در اینجا قسمت به تعدادی از جرایم اقتصادی که از مهمترین جرایم در این حوزه به شمار میآیند اشاره خواهیم کرد.
١-اختلاس
به زبان ساده یعنی اینکه که کارمندانی که مرتبط به مؤسسات و ادارات دولتی هستند از محل منابع و اموال آن مؤسسات و ادارات اقدامبه برداشت پول نمایند. اختلاس یک بر اساس قانون مجازات اسلامی مصوب٩٢ جرم اقتصادی به شمار آمده و از جمله جرایمی استکه از منظر فقهی و جزایی مصادیق جرم خیانت در امانت میباشد و میتوان آن را با جرایمی مثل جرم کلاهبرداری و جرم خیانت درامانت و تحصیل مال از راه نامشروع در یک مرتبط دانست .
٢-پولشویی
وکیل اختلاس-جرایم اقتصادیبیان میدارد که جرم پولشویی money laundering
به این معنا است که شخصی از مسیر های نامشروع و نادرست اقدام به کسب درآمدزایی مینماید؛ مانند این که از راه سرقت بانک یا قاچاق مواد مخدر پول زیادی به
دست میآورد و بعد آن مقدار پول به دست آورده را در راه درست و مشروع سرمایهگذاری مینماید و بهاین نوع آن سرمایهای که از راه غلط و غیر شرعی و غیر قانونی تحصیل شده است را در راه درستی بکار میگیرد که این جرم نیز ازجرایم اقتصادی محسوب میشود.
و وکیل اختلاس-جرایم اقتصادیبرآن مسلط است.
٢-رشوه
از منظروکیل اختلاس-جرایم اقتصادیبه این معنا میباشد که اشخاصی که تحت عنوان کارمند در مؤسسات و ادارات دولتی مشغول به کارهستند با دریافت مبالغی تحت عنوان انعام یا شیرینی و… انجام یک کار را که بر عهده آنها نیست و یا قانونی نیست را برعهدهمیگیرند و یا نسبت به عدم انجام یک کار مبادرت میورزند. رشوه رفتاری میباشد که در قانون ایران جرمانگاری شده است و انجام آن باعث مفسده در مؤسسات و ادارات دولتی میگردد.
طبق ماده ۳ قانون تشدید مجازات ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام هرگاه افرادی که در مؤسسات وادارات دولتی اعم از شورا و شهرداریها و نهادهای قضایی و اداری وجه یا مال و سند پرداخت وجه و یا تسلیم مال را به طور مستقیم ویا غیرمستقیم قبول بنمایند در حکم مرتشی هستند و در اینجا اهمیت ندارد که رشوه دریافتی در ذیل وظایف فرد بوده یا نبوده در هرصورت مجازات برای شخص خاطی در این موارد در نظر گرفته میشود و جزو جرایم اقتصادی محسوب میگردد.
وکیل اختلاس-جرایم اقتصادیدر تعریف جرم فوق :
به حالتی یا اقداماتی گفته میشود که اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی اقدام به انجام کارهایی میزنند که بهنوعی از پرداخت مالیاتبه طور کامل یا جزیی سرباز بزنند و یا قسمتی از مالیات خود را نپردازند.
در واقع این حالت بهصورت جعل اظهارنامه مالیاتی و یا عدم ارسال گزارشهایی مبنی بر میزان در آمد و عدم ثبت درآمد صورت میگیردتا این افراد بتوانند به صورتی حال به شکل کامل و یا تا حدی از پرداخت مالیات فرار بکنند این عمل در زمره جرایم اقتصادی قرارمیگیرد. به این علت که نقض برابری حقوق شهروندان و ضربه به اقتصاد و نرسیدن به اهداف قانون بودجه محسوب میشود چرا کهعدهای به روش های غیرقانونی اقدام به مال اندوزی مینمایند و عدهای دیگر با پرداخت درست مالیات نمیتوانند به آن سطح از درآمددست پیدا بکنند و اگر شخصی متهم به فرار از مالیات گردد میتواند به وکیل اختلاس-جرایم اقتصادیکه وکیل پایه یک دادگستری میباشدمراجعه نماید و با گرفتن مشاوره و در صورت لزوم انعقاد قرارداد پرونده خود را به وکیل به طور کامل بسپارد.
در قوانین ایران به رفتاری گفته میشود که شخص موردنظر از راههای متقلبانه اقدام به فریبدادن فردی بنماید و آن فرد با رضایت واختیار خود بدون هیچگونه اجبار و اکراهی آن عمل موردنظر شخص کلاهبردار را انجام بدهد در خصوص موضوع کلاهبرداری میتوانیدبه مقاله وکیل کلاهبرداری در سایت ما مراجعه نمایید.
در ماده ۱ قانون تشدید مجازات ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری آورده شده است که هرگاه شخصی با امیدوار کردن مردم به وجود شرکتو مؤسسهای و یا دادن یک شغل و اختیارات و یا امور غیرواقعی امیدوار بسازد و یا نسبت به موضوعی که حقیقت ندارد آنها را بترساندو از این راه وجوه، مال و اسنادی را به دست آورد کلاهبرداری محسوب شده و از مصادیق جرایم اقتصادی میباشد و علاوه بر آن کهباید مال به دست آورده را به صاحب خود بازگرداند و معادل آن جزای نقدی بپردازد به حبس از ۱ تا ۷ سال محکوم خواهد شد حالشخصی که متهم به جرم کلاهبرداری شده است و یا شخصی که ادعا دارد که از او کلاهبرداری شده است میتواند در این خصوص ازوکیل اقتصادی متخصص در این نوع جرایم استفاده بنماید.
وکیل اختلاس-جرایم اقتصادیاذعان دارد:
مجازات جرایم اقتصادی چیست؟
در خصوص مجازات جرایم اقتصادی اینچنین باید بیان داشت که طبق ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی هرگاه شخصی اقداماتی علیه نظام
اقتصادی و امنیت ملی و … انجام دهد مفسد فیالارض شناخته شده و حکم این فرد اعدام خواهد بود.
حال ممکن است حکم شخص مرتکب جرم اقتصادی به دلایلی نظیر نوع جرم ارتکابی و موضوع آن کمتر از اعدام باشد و مفسد فیالارضشناخته نشود و بنا به تشخیص قاضی با در نظر گرفتن موارد مطرح شده از جمله نوع جرم صورتگرفته و در نظر گرفتن وضعیت فردیمجرم و یا وضعیت اجتماعی و تأثیر منفی که این جرم بر روی جامعه اقتصادی گذاشته است حکم به حبس، شلاق و جزای نقدی فردمجرم داده بشود که انتخاب وکیل اختلاس-جرایم اقتصادیپایه یک دادگستری میتواند به فرد متهم در این زمینه کمک شایانی نماید که بتواندمیزان مجازات خود را کم بنماید.
سید سجاد میرکاظمی ۰۹۱۲۲۲۷۴۹۸۳وکیل مسلط به جرایم اقتصادی ارتشا اختلاس کلاهبرداری اخلال در نظام اقتصادی مالیاتی و…
جهت بهره گیری از تجربیات وکیل کیفری حتما ز طریق ۰۹۱۲۲۲۷۴۹۸۳ ایتا-روبیکا-واتس آپ-تلگرام -بله با ما در ارتباط باشید.