مقالات حقوقیخدمات حقوقی

ورشکستگی (سیر تا پیاز)

ورشکستگی (سیر تا پیاز) : ورشکستگی در اصطلاح حقوق تجارت اینست که تاجر نتواند به تعهدات تجاری خود عمل کندو پرداخت دیون خود را متوقف کند.میرکاظمی وکیل

ورشکستگی

گروه وکلا و داوری آنی وکیل   تیمی متشکل از وکلا و حقوقدانان صاحب صلاحیت و مجرب می باشد که جهت ارائه خدمات حقوقی  در راستای رفع نیازهای قضایی تمامی اقشار جامعه با در نظر گرفتن تمامی جوانب  فردی و قضایی سعی در برقراری ارتباط بین موکلین محترم با اقسام مختلف وکلا را دارد.  توسط آقای سید سعید میرکاظمی با بیش از دو دهه تجربه عملی و دارای تحصیلات تکمیلی در رشته حقوق خصوصی و همچنین سید سجاد میرکاظمی متخصص کیفری و حوزه اراضی و املاک و… در زمینه های متعدد تاسیس شده است. مدیریت سازمان یافته خدمات حقوقی آنی وکیل، از تجارب موفق گروه وکلا و موسسات  پیشرفته الگو برداری شده است.

گروه وکلای آنی وکیل با حل و فصل کردن بیش از هزاران پرونده مختلف در حوزه های مختلف حقوقی و کیفری و نظامی متعهد به وسیله در جهت احقاق حقوق موکلین و ارباب رجوع محترم نیز است.

مشاور حقوقی آنلاین 

گروه وکلای آنی وکیل  توانسته است به صورت منطقی و بدون بلند پروازی‌های غیر معقول، به اهداف کوتاه مدت خو د نائل آید. گروه وکلای آنی وکیل، از تجارب و موفقیت‌های کوچک در مسیر تحقق اهداف بزرگ الگو برداری می‌نماید. در حال حاضر تعداد زیادی  عضو متخصص در گروه وکلای آنی وکیل  از اقصا نقاط کشور مخصوصا مناطق تهران فعالیت می نمایند.

ورشکستگی
نظر به وجود نیاز در بخش های مختلف جامعه به منظور مشاوره‌های حقوقی، محدودیتی برای آنی وکیل  در همکاری با حقوقدانان و وکلا و نیز دانش آموختگان سایر گرایش های علمی وجود ندارد.

انواع ورشکستگی
١ – ورشکستگی عادی: در این نوع، تاجر یا شرکت تجاری بدون تقصیر یا تقلب و به دلیل عوامل خارجی نظیر تحریم و یا حوادث غیر مترقبه ورشکسته می گردد.
٢ – ورشکستگی به تقصیر : در این نوع ورشکستگی به واسطه تقصیر و خطای تاجر حاصل می گردد و از جمله جرایم غیرعمدی به شمار می رود. لذا این توع ورشکستگی معمولا به دلیل نداشتن دفتر تجاری ، مشخص نبودن صورت دارایی و تعهدات و نیز انجام تعهد بیش از وضعیت مالی فرد ایجاد می شود.
٣ – ورشکستگی به تقلب: در این نوع ورشکستگی تاجر با سوءنیت و تقلب خود را ورشکسته اعلام می کند که در این صورت متقلبانه مجرم شناخته می شود. از مهمترین دلایل ورشکستگی به تقلب ، پنهان کردن دارایی، از بین بردن مال با معاملات صوری و غیرواقعی و ایجاد بدهی غیرواقعی به منظور نشان دادن مبلغ بدهی بیش از مقدار اصلی است.

ورشکستگی

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonتماس مستقیم(کلیک کنید)