خدمات حقوقی

وکیل سرقت منطقه۸ هشت تهران,مشاوره حقوقی سرقت منطقه ۸ هشت تهران

وکیل سرقت منطقه۸ هشت تهران,مشاوره حقوقی سرقت منطقه ۸ هشت تهران

با سلام خدمت مخاطب گرامی

سید سجاد میرکاظمی هستم وکیل پایه یک دادگستری ۰۹۱۲۲۲۷۴۹۸۳-کارشناس ارشد جزا و جرم شناسی،امروز میخواهیم در جهت تشریح جرم سرقت و وکیل سرقت منطقه۸ هشت تهران-مشاوره حقوقی سرقت منطقه ۸ هشت تهران  گام برداریم. .وکیل سرقت منطقه۸ هشت تهران-مشاوره حقوقی سرقت منطقه ۸ هشت تهران

وکیل سرقت منطقه۸ هشت تهران-مشاوره حقوقی سرقت منطقه ۸ هشت تهران اذعان میدارد سرقت به زبان ساده ربودن مال متعلق به دیگری است.جهت بررسی رایانه ی میتوانید به آرشیو آنی وکیل مراجعه فرمایید.  خیانت در امانت به لینک مراجعه کنید.

اما ربودن به معنای نقل مکان دادن مال از محلی به محل دیگر است . پس تنها مال منقول را دربرمیگیرد.

مال:هرآنچه که در برابر آن پول یا کالای دیگیری پرداخته میشود.و از نظر عرف و شرع جایز شمرده شود.

وکیل سرقت منطقه۸ هشت تهران,مشاوره حقوقی سرقت منطقه ۸ هشت تهران امری فنی و تجربی است.

در جهت تشریح بیشتر وکیل سرقت:

تعلق به غیر:در جرم سرقت تعلق به غیر یعنی ملک غیر بودن به زبان ساده ربایش اموال بلاصاحب که در مالکیت کسی قرار ندارد سرقت محسوب نمیشود.

اما نکته حایز اهمیت که وکیل سرقت تهران در مورد آن صحبت میکند  این است که :

هر گاه سرقت جامع شرایط حد نباشد ولی مقرون به تمام پنج شرط ذیل باشد مرتکب از پنج تا بیست سال حبس و تا (۷۴) ضربه شلاق‌محکوم می‌گردد:
یک – در شب واقع شده باشد.
دو – سارقین دو نفر یا بیشتر باشند.
سه – یک یا چند نفر از آنها حامل سلاح ظاهر یا مخفی بوده باشند.
چهار – از دیوار بالا رفته یا حرز را شکسته یا کلید ساختگی به کار برده یا اینکه عنوان یا لباس مستخدم دولت را اختیار کرده یا بر خلاف حقیقت خود ‌را مامور دولتی قلمداد کرده یا در جایی که محل سکنی یا مهیا برای سکنی یا توابع آن است سرقت کرده باشند.
پنج – در ضمن سرقت کسی را آزار یا تهدید کرده باشند.
تبصره [الحاقی ۱۳۸۷/۰۸/۲۲]- منظور از سلاح مذکور در این بند موارد ذیل می‌باشد:
۱- انواع اسلحه گرم از قبیل تفنگ و نارنجک.
۲- انواع اسلحه سرد از قبیل قمه، شمشیر، کارد، چاقو و پنجه بوکس.
۳- انواع اسلحه سرد جنگی مشتمل بر کاردهای سنگری متداول در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران یا مشابه آنها و سرنیزه های قابل نصب بر روی تفنگ.
۴- انواع اسلحه شکاری شامل تفنگهای ساچمه زنی، تفنگهای مخصوص بیهوش کردن جانداران و تفنگهای ویژه شکار حیوانات آبزی.

بر اساس موازین قانونی وکیل سرقت منطقه۸ هشت تهران-مشاوره حقوقی سرقت منطقه ۸ هشت تهران در مورد شرایط خاص سرقت مستوجب حد بیشتر توضیح میدهد ::

سرقت در صورتی که دارای تمام شرایط زیر باشد موجب حد است:
۱- شیء مسروق شرعاً مالیت داشته باشد.
۲- مال مسروق در حرز باشد. وفق ماده ۲۶۹ قانون مجازات اسلامی حرز عبارت از مکان متناسبی است که مال عرفاً در آن از دستبرد محفوظ میماند.
۳- سارق هتک حرز کند.
۴- سارق مال را از حرز خارج کند.
۵- هتک حرز و سرقت مخفیانه باشد.
۶- سارق پدر یا جد پدری صاحب مال نباشد.
۷- ارزش مال مسروق در زمان اخراج از حرز، معادل چهار و نیم نخود طلای مسکوک باشد.
۸- مال مسروق از اموال دولتی یا عمومی، وقف عام و یا وقف بر جهات عامه نباشد.
۹- سرقت در زمان قحطی صورت نگیرد.
۱۰- صاحب مال از سارق نزد مرجع قضائی شکایت کند.
۱۱- صاحب مال قبل از اثبات سرقت سارق را نبخشد.
۱۲- مال مسروق قبل از اثبات سرقت تحت ید مالک قرار نگیرد.
۱۳- مال مسروق قبل از اثبات جرم به ملکیت سارق در نیاید.
۱۴- مال مسروق از اموال ربوشده یا مغصوب نباشد.

با نگاهی به عناصر سه گانه ی جرم سرقت رایانه ای بهتر و بیشتر می توان آن را شناخت:

عنصر قانونی جرم

می توان به دو ماده ی 12 و 13 قانون جرایم رایانه ای استناد نمود. بر اساس ماده ی 12 قانون جرایم رایانه ای هرکس به طور غیرمجاز داده ای متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده ها در اختیار صاحب آن باشد، به جزای نقدی از یک تا بیست میلیون ریال و در غیر این صورت به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. با توجه به مصوبه ی هیات وزیران مورخ 1399 در حالت اول جزای نقدی به شش میلیون ریال الی پنجاه میلیون ریال تعدیل و در حالت دوم به بیست میلیون الی هشتاد میلیون ریال تعدیل شد.

همچنین در ماده ی 13 قانون جرایم رایانه ای نیز عنوان گردیده است: هرکس به طور غیرمجاز از سیستم های رایانه ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده ها یا مختل کردن سیستم وجه یا مال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند عالوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست تا یکصد میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

البته با توجه به مصوبه ی هیات وزیران مورخ 1399 جزای نقدی مندرج در این ماده به پنجاه میلیون ریال الی دویست و پنجاه میلیون ریال تعدیل افزایش یافت و تعدیل شد.

عنصر مادی جرم

در رابطه با عنصر مادی جرم سرقت رایانه ای اعمال و رفتار ارتکابی شخص در رابطه با سرقت و به دست آوردن اطلاعات شخصی و کاربری افراد مد نظر است. برای مثال: چنانکه ثابت شود اطلاعات شخصی از طریق فیشینگ، جعل، هک سیستم و سایر روش های سرقت رایانه ای به دست آمده است، جرم سرقت محرز است. به خاطر داشته باشید که در سرقت رایانه ای مالیت مطرح نیست و ممکن است اطلاعات به سرقت رفته شامل رمز عبور کارت بانکی و یا یک عکس خصوصی باشد. بنابراین اطلاعات به سرقت رفته ممکن است از نوع متنی، صوتی و شنیداری و تصویری باشد. همچنین داده های رمزگذاری شده نیز می تواند به سرقت رفته و از این نظر سرقت رایانه ای احراز می گردد. برای مثال: سرقت ارزهای دیجیتال و یا دسترسی به کیف پول دیجیتال افراد مصداقی از سرقت رایانه ای است. در سرقت رایانه ای خبری از سرقت فیزیکی نیست و شما شاهد سرقت و دسترسی به اطلاعات شخصی و خصوصی خود از طریق فضای مجازی هستید.

عنصر معنوی جرم

به سوءنیت و قصد مجرمین از ارتکاب جرم باز می گردد. در رابطه با سرقت رایانه ای بایستی قصد و سوءنیت مجرمین کاملا احراز گردد و مشخص شود که به قصد منافع شخصی و با آگاهی از ورود ضرر و خسارت به دیگری اقدام به سرقت کرده اند. حتی در شرایطی که مجرم با اهداف شخصی نظیر انتقام جویی به اطلاعات خصوصی دیگری دست می یابد، ارتکاب جرم مسلم است.

شما می توانید هرگونه شکایت خود را در زمینه ی سرقت رایانه ای مطرح نماید و شکوائیه ی خود را در این زمینه ثبت کنید. برای این کار ابتدا بایستی با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی نسبت به تنظیم و ثبت شکایت خود اقدام نمایید. رسیدگی به پرونده در دادسرای جرایم رایانه ای آغاز و پلیس فتا تحقیقات خود را شروع می کند. در نهایت با حضور در جلسات دادگاه و ارائه ی مدارک و ادله ی کافی می توانید منتظر صدور حکم باشید. فراموش نکنید که همانند سایر پرونده های قضایی جزئیات و نکات حقوقی فراوانی در این مسیر وجود دارد و برای رسیدن به حکم مقتضی بایستی از آن آگاه باشید. اینجاست که نقش وکیل و مشاوره حقوقی سرقت رایانه ای بهتر و بیشتر نمایان می گردد.

مشاوره حقوقی سرقت رایانه ای

زندگی حال حاضر بسیاری از ما به اینترنت گره خورده و بسیاری از کارهای شخصی و اداری حتی امور کاری خود را از طریق آن انجام می دهیم. بدیهی است که هویت هر یک از ما در فضای مجازی به واسطه ی اطلاعات شخصی و کاربری ما شکل می گیرد. سرقت و دسترسی به آنها می تواند حریم خصوصی ما را شکسته و به نفع مجرمین باشد. چرا که در این میان اطلاعات شخصی و خصوصی نظیر عکس ها و یا رمز عبور کارت ها و حساب های بانکی نیز در دسترس آنها قرار می گیرد و نیاز به حمایت های قانونی پررنگ احساس می شود. مشاوره حقوقی سرقت رایانه ای از طریق ارائه ی اطلاعات حقوقی جامع و کامل پیرامون مسائل حقوقی و کیفری سرقت رایانه ای می تواند جزئیات و نکات قانونی کامل و دقیقی در اختیار شما قرار دهد و مسیر پیش روی شما را هموارتر نماید.

مشاور حقوقی آگاه و باتجربه تمامی جزئیات پرونده ی شما را تحلیل می کند و شما می تواند سوالات حقوقی خود را با او مطرح کنید. او می تواند روند دادرسی پرونده در کنار تشریفات قانونی و قضایی آن را برای شما شرح دهد. انجام مشاوره حقوقی با وکیل کیفری متخصص و باتجربه می تواند افق دید وسیع تری به شما ببخشد و با تکیه بر دانش و تجربه ی او روند دادرسی پرونده ی شما تسریع می یابد.

سید سجاد میرکاظمی -وکیل پایه یک دادگستری – شماره تماس:۰۹۱۲۲۲۷۴۹۸۳ متخصص جرایم کیفری-سرقت های نوین وسنتی

 

 

 

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonتماس مستقیم(کلیک کنید)