خدمات حقوقیمقالات حقوقی

ویژگی داوری سازمانی و موردی

ویژگی داوری سازمانی و موردی :داوری موردی طرفین نسبت به تاسیس یک دیوان داوری ویژه برای رسیدگی به اختالفات خود اقدام میکنند و دیوان مزبور پس  از اتمام رسیدگی و صدور رای از بین میرود ودیوان داوری حسب مورد مرکب از یک یا سه نفر داور خواهد بود که اختالف را استماع و دالیل را بررسی و نهایتاً راه صادر میکند.

ویژگی داوری سازمانی و موردی
ویژگی داوری سازمانی و موردی

ویژگی داوری سازمانی و موردی- داوری سازمانی طرفین از کمکها مساعدتها و خدمات یک سازمان داوری استفاده میکنندو و به این ترتیب اختالف خود را از طریق داوری حل و فصل مینمایند در داوری سازمانی برای کلیه مراحل رسیدگی مواعد و زمانهای معینی مقرر شده است و چنانچه طرفین بر خالف آن توافق نکرده باشند مدت زمان انتخاب داوران شروع رسیدگی استماع دعوی و ارائه دالیل و صدور رای معین شده است سازمانهای داوری نه تنها خود
به دعوا رسیدگی نمیکنند بلکه هیچ شعبه از قبل تاسیس شده نیز وجود ندارد که دعوی به آن ارجاع شود اختالف به وسیله دیوان داوری مطابق با مقررات داوری اتاق مدیریت حل و فصل میگردد از امتیازات سازمانهای داوری داشتن آیین رسیدگی و مقررات داوریست که مطابق با آن مقررات فرایند داوری انجام میگیرد )۲۰-۲۱ )سازمانهای داوری عالوه بر داشتن آیین رسیدگی از تجربه و دانش الزم جهت بهرهبندی از داوران متخصص و هدایت روند داوری برخوردار است سازمان داوری بدون
اینکه از جهت ماهوی وارد رای صادره از سوی داوران شود بر مسائل شکلی صدور رای و کنترل کیفی آن نظارت دارد در داوری موردی طرفین آزادی کامل دارند که نحوه رسیدگی و مقررات ناظر به فرایند داوری را به تمایل خود تنظیم کنند و از این جهت داوری موردی انعطاف بیشتری دار

 2-معیار بین المللی بودن داوری در قانون داوری تجاری بین المللی مصوب ۲۶/۶/۱۳۷۷کدام است؟

اینکه یکی از طرفین در زمان انعقاد موافقتنامه داوری به موجب قوانین ایران تبعه ایران نباشد.

3-در صورت اختالف بین مفاد قانون داوری تجاری بین المللی ایران با توافقنامههای بینالمللی در حوزه داوری فی مابین جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورها کدام یک بر دیگری اولویت دارد؟

صورتی که در معاهدات و توافقهای فی مابین دولت جمهوری اسالمی ایران و سایر دول ترتیبات و شرایط دیگری برای داوریهای موضوع این قانون مقرر شده باشد همان ترتیبات و شرایط متبع

ویژگی داوری سازمانی و موردی

گروه وکلا و داوری آنی وکیل   تیمی متشکل از وکلا و حقوقدانان صاحب صلاحیت و مجرب می باشد که جهت ارائه خدمات حقوقی  در راستای رفع نیازهای قضایی تمامی اقشار جامعه با در نظر گرفتن تمامی جوانب  فردی و قضایی سعی در برقراری ارتباط بین موکلین محترم با اقسام مختلف وکلا را دارد.  توسط آقای سید سعید میرکاظمی با بیش از دو دهه تجربه عملی و دارای تحصیلات تکمیلی در رشته حقوق خصوصی و همچنین سید سجاد میرکاظمی متخصص کیفری و حوزه اراضی و املاک و… در زمینه های متعدد تاسیس شده است. مدیریت سازمان یافته خدمات حقوقی آنی وکیل، از تجارب موفق گروه وکلا و موسسات  پیشرفته الگو برداری شده است.

گروه وکلای آنی وکیل با حل و فصل کردن بیش از هزاران پرونده مختلف در حوزه های مختلف حقوقی و کیفری و نظامی متعهد به وسیله در جهت احقاق حقوق موکلین و ارباب رجوع محترم نیز است.

گروه وکلای آنی وکیل  توانسته است به صورت منطقی و بدون بلند پروازی‌های غیر معقول، به اهداف کوتاه مدت خو د نائل آید. گروه وکلای آنی وکیل، از تجارب و موفقیت‌های کوچک در مسیر تحقق اهداف بزرگ الگو برداری می‌نماید. در حال حاضر تعداد زیادی  عضو متخصص در گروه وکلای آنی وکیل  از اقصا نقاط کشور مخصوصا مناطق تهران فعالیت می نمایند.

نظر به وجود نیاز در بخش های مختلف جامعه به منظور مشاوره‌های حقوقی، محدودیتی برای آنی وکیل  در همکاری با حقوقدانان و وکلا و نیز دانش آموختگان سایر گرایش های علمی وجود ندارد.

بیشتر بدانید:وکیل ملکی

ویژگی داوری سازمانی و موردی
ویژگی داوری سازمانی و موردی

ویژگی داوری سازمانی و موردی-سید سجاد میرکاظمی داوری حرفه ای قراردادها -وکیل پایه یک دادگستری 09122274983 

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonتماس مستقیم(کلیک کنید)