خدمات حقوقی

  وکیل فسخ قرارداد میدان خراسان تهران ،مشاوره حقوقی فسخ قرارداد میدان خراسان تهران سید سجاد میرکاظمی ۰۹۱۲۲۲۷۴۹۸۳-وکیل پایه یک دادگستری متخصص دعاوی ملکی مسلط به قوانین و مقررات حوزه املاک ..بانک و…

 وکیل فسخ قرارداد میدان خراسان تهران ،مشاوره حقوقی فسخ قرارداد میدان خراسان تهران

سلام خدمت دوستان گرامی++۵۴۴+۹+++

سید سجادمیرکاظمی هستم وکیل دعاوی فسخ قرارداد، عقد، معامله ۰۹۱۲۲۲۷۴۹۸۳ …. وکیل متخصص دعاوی فسخ قرارداد، عقد، معامله

 وکیل فسخ قرارداد میدان خراسان تهران ،مشاوره حقوقی فسخ قرارداد میدان خراسان تهران

گروه وکلای آنی وکیل این افتخار را دارد از وکلای درجه یک تهران بهره مند میگردد.

 وکیل فسخ قرارداد میدان خراسان تهران ،مشاوره حقوقی فسخ قرارداد میدان خراسان تهرانشخصی است مسلط به قوانین و مقررات حوزه قرارداد،املاک و سایر وسایل منقول

 وکیل فسخ قرارداد میدان خراسان تهران ،مشاوره حقوقی فسخ قرارداد میدان خراسان تهرانبا احاطه بر قوانین عام و خاص و تجربه های کاری خویش در حوزه حقوق خصوصی و تجارت و آیین نامه ها و بخش نامه ها تنظیم و بررسی قراردادهای مختلف ملکی-تجاری و…تفاهم نامه ها و…و همچنین با علم و اطلاع از رویه محاکم مختلف و آرا صادر شده در این حوزه با بهترین زاویه به پرونده نگاه میکند.

 وکیل فسخ قرارداد میدان خراسان تهران ،مشاوره حقوقی فسخ قرارداد میدان خراسان تهرانابتدا به بررسی کاربردی دعاوی فسخ قرارداد، فسخ عقد عقدو نیز فسخ معامله میپردازد .

۱-تعریف حق فسخ :

شایان ذکر است انحلال عقد لازم به سه طریق ممکن است :
۱- فسخ ۲- انفساخ ۳- تفاسخ یا اقاله
**بنابراین فسخ یکی از مهم ترین  طرق انحلال قرارداد است .

++ حق فسخ به مفهوم اختیار بر هم زدن و منحل نمودن معامله، عقد یا قرارداد می باشد. در اصطلاح قانون مدنی از این حق تحت عنوان «خیار» نام برده شده است. به شخصی که این حق برای وی ایجاد گردیده «ذولخیار» یا صاحب خیار گفته می شود.

این حق فسخ یا خیار می تواند به دو صورت «قراردادی» و «قانونی» محقق گردد، که به آن ها خیار فسخ ناشی از قرارداد(خیار قراردادی) و خیار فسخ ناشی از قانون (خیار قانونی) گفته می شود. به عبارتی اگر منشاء تحقق حق فسخ اراده باطنی طرفین در ایجاد شرط در قرارداد باشد، به آن «خیار قراردادی» و اگر منشاء تحقق حق فسخ اراده قانونگذار باشد، به آن «خیار قانونی» می گوییم.

۲-خیار فسخ ناشی از قرارداد یا  خیار قراردادی :

 وکیل فسخ قرارداد میدان خراسان تهران ،مشاوره حقوقی فسخ قرارداد میدان خراسان تهراناشاره دارد اگر در قرارداد لازم به نفع یکی از طرفین شرطی پیش بینی شود، اعم از آنکه شرط فعل باشد یا شرط صفت یا شرط نتیجه، در صورت تخلف متعهد از شرط و تحت شرایطی مشروط له می تواند اقدام به برهم زدن یکطرفه و فسخ قرارداد نماید. به این اختیار اصطلاحاً «خیار فسخ ناشی از قرارداد» یا «خیار قراردادی» گفته می شود.

***در صورت اراده ذولخیار جهت اعمال و اجرای حق فسخ خویش، نامبرده می بایست ابتدا نسبت به اعلام اراده خویش مبنی بر فسخ قرارداد به وسیله اظهارنامه و یا هر دلیل قابل اثبات دیگری اقدام و متعاقباً جهت تثبیت فسخ انجام شده، نسبت به تقدیم دادخواست با عنوان ((تائید و اعلان فسخ قرارداد به جهت اعمال خیار تخلف از شرط)) اقدام نماید.

جهت طرح بهترین دادخواست همین الان با شماره ۰۹۱۲۲۲۷۴۹۸۳ تماس بفرمایید.

۳-  وکیل فسخ قرارداد تجریش ،مشاوره حقوقی فسخ قرارداد تجریش =دعوی تائید فسخ قرارداد به جهت اعمال خیار تخلف از شرط :

وفق ماده ۲۳۴ قانون مدنی: « شرط بر سه قسم است: ۱-شرط صفت  ۲-شرط نتیجه  ۳-شرط فعل اثباتاً یا نفیاً

الف -اگر شرط مندرج در قرارداد شرط صفت باشد، یعنی شرطی راجع به کیفیت یا کمیت مورد معامله (مبیع) در قرارداد بیان گردد و در قرارداد شرط شود، مبیع دارای صفت و ویژگی خاصی باشد، مثل اینکه شخصی بگوید به شرطی این وسیله را از شما می خرم که چرم باشد یا یه شرطی این کیسه گندم را می خرم که ۲۰۰کیلوگرم باشد. در چنین حالتی اگر مبیع فاقد ویژگی مذکور باشد، برای خریدار حق فسخ ایجاد می شود.
ب- در حالتی که شرط مذکور در قرارداد شرط فعل باشد، یعنی اقدام یا عدم اقدام به فعلی بر یکی از متعاملین یا بر شخص ثالث (خارجی )شرط شود، مثل اینکه شخصی بگوید من دوچرخم را به شما می فروشم به قیمت ۲۰ میلیون تومان و در ضمن عقد شرط می کنم که شما اتومبیل مرا صافکاری  کنید.حال اگر شخص متعهد به تعهد خود عمل ننماید، شخصی که تعهد به نفع او شده است، ابتدا باید الزام متهد به به انجام تعهد را از دادگاه بخواهد.

++ در صورتی که متعهد تعهد خویش را انجام نداد، متعهدله می تواند شخصاً یا از طریق شخص ثالث، تعهد را انجام و هزینه های آن را از متعهد مطالبه و دریافت نماید.

+++در صورتی که امکان اجرای تعهد از طریق متعهدله و یا شخص ثالث نیز نباشد، متعهد له می تواند نسبت به فسخ قرارداد اقدام نماید.

ج -اگر شرط، شرط نتیجه باشد به مفهوم اینکه تحقق اثر یک عمل حقوقی اعم از آنکه آن عمل عقد باشد یا ایقاع، شرط می گردد، مثل اینکه شخصی بگوید من خودرو خویش را به قیمت ۳۰۰ میلیون تومان به شما می‌فروشم به شرطی که طلب شما از خواهرزادم ابراء شود. یعنی دائن (طلبکار)با اختیار از دین خود صرف نظر نماید.

*+*+ در این شرط نیز همانند شرط صفت نمی توان مشروط علیه را به انجام آن الزام نمود، زیرا در صورت وجود شرایط لازم، شرط نتیجه با تحقق عقد حاصل می شود و در صورت عدم اجتماع شرایط مزبور، شرط مذکور محقق نمی شود. پس مشروط له نمی تواند، به جا آوردن مفاد شرط را از مشروط علیه مطالبه نماید، زیرا انجام دادن عملی به عهده مشروط علیه نبوده است و در نتیجه اثر تخلف از شرط برای مشروط له، فقط حق فسخ معامله اصلی است.

 وکیل فسخ قرارداد  در ذیل به بیان نکات تخصصی میپردازد:

*۱ به خیار تخلف شرط، اصطلاحاً خیار اشتراط نیز گفته می شود.
*۲ اگر تاخیر از پرداخت هریک از اقساط ثمن به فروشنده حق فسخ بدهد، وصول هریک از اقساطی که موعد آن گذشته باشد توسط فروشنده، می تواند قرینه ای بر اسقاط ضمنی حق فسخ باشد.
*۳  حق فسخ قرارداد به دلیل تخلف متعهد از شرط قراردادی، فوریت ندارد و صاحب حق فسخ هر زمان که بخواهد می تواند اقدام به فسخ قرارداد نماید. این حق فسخ به ورثه نیز منتقل می گردد.
*۴ اگر بعد از قرارداد و قبل از اعمال حق فسخ، خریدار ملک تصرفات حقوقی مانند خرید، فروش، رهن یا اجاره انجام دهد، در صورت فسخ قرارداد این تصرفات معتبر می باشد. مگر اینکه در قرارداد عدم تصرفات ناقله شرط گردیده باشد.
*۵ بهتر است همزمان با تقدیم دادخواست تائید فسخ قرارداد به جهت تحقق خیار شرط، (بسته به تحقق خیار نسبت کدام طرف) ثمن معامله و یا خسارات و یا هردو را نیز مطالبه نمود.

  وکیل فسخ قرارداد میدان خراسان تهران ،مشاوره حقوقی فسخ قرارداد میدان خراسان تهران سید سجاد میرکاظمی ۰۹۱۲۲۲۷۴۹۸۳-وکیل پایه یک دادگستری متخصص دعاوی ملکی مسلط به قوانین و مقررات حوزه املاک ..بانک و

وکیل فسخ قرارداد تجریش ،مشاوره حقوقی فسخ قرارداد تجریش

 

 

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonتماس مستقیم(کلیک کنید)